Wat kost een app? Kies met Software Leasen voor een gespreide betaling!
648
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-648,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Wat kost een app?

Waar hangen de kosten vanaf?

Wat kost een app? Dat is waarschijnlijk de meest gestelde vraag voor mensen die een goede applicatie in gedachten hebben. De kosten van een app variëren vanzelfsprekend enorm. Het is immers afhankelijk van veel factoren zoals: het type app, het concept, het design, de complexiteit en grootte, welke data er verzameld moet worden, welke platformen je wilt gebruiken/koppelen, enzovoort.

 

Kosten basisframe als ondergrens

Het gaat dus hoe dan ook om een persoonlijk proces waarbij de uitkomst een product op maat is. Er is geen applicatie hetzelfde, geen gebruiker hetzelfde en daarmee vraagt ook het proces voor een goede applicatie voor jouw bedrijf voldoende inzicht en expertise. Wat we wel zeker weten is dat iedere applicatie opgebouwd wordt vanuit een basisframe waarvoor de kosten op €5.000,- liggen. Vanuit dat basisframe worden specifieke en persoonlijke functionaliteiten toegevoegd. Deze functionaliteiten en persoonlijke wensen bovenop het basisframe bepalen dus ook de definitieve prijs van je nieuwe applicatie. Op deze pagina lichten we toe waar je alvast over na kunt denken. Wil je een vrijblijvende en grove indicatie van de kosten om daarna eventueel pas samen verder in detail te treden? Vul dan het offerteformulier in.

Binnen 5 werkdagen een vrijblijvend voorstel!

Waar je alvast over na kunt denken?

Onderscheidend vermogen

Is er al een vergelijkbare applicatie? Hoe voegt jouw idee waarde toe? Wat wordt jouw verdienmodel en onderscheidend vermogen?

Gebruiksvriendelijk design

Hoe moet jouw app eruit komen te zien? Wat is een logische volgorde voor de gebruiker in de informatie, beelden en functies die je aanbiedt?

Techniek, koppelingen & functies

Wat kan men allemaal doen met jouw applicatie? Op welke apparaten? Moeten er nog andere systemen aan de software gekoppeld worden?

Onderhoud, doorontwikkeling & support

Wat zijn je toekomstplannen na lancering van de app? Hoe houden we de app compatibel met de continu innoverende technieken/apparaten?

Binnen 5 werkdagen een offerte voor jouw maatwerk applicatie?

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvend voorstel!

   

  Stap 1 van 4

   

  Aanleiding softwarebehoefte *

  Kies een focus/oriëntatie *

  Aantal gebruikersrollen *


  * Heb je alle verplichte velden met een sterretje ingevuld? Klik dan op 'Volgende stap'.

   

  Stap 2 van 4
  Functionaliteiten *

   
  * Heb je alle verplichte velden met een sterretje ingevuld? Klik dan op 'Volgende stap'.

   

   

  Stap 3 van 4
  Indicatie aantal pagina's in applicatie:
  Beoogde leasetermijn in maanden:

   

   

  Toelichting business case:

   

  Optioneel: eventuele vergelijkbare applicatie(s):
  * Heb je alle verplichte velden met een sterretje ingevuld? Klik dan op 'Volgende stap'.

   

  Stap 4 van 4

  * Heb je alle verplichte velden met een sterretje ingevuld? Klik dan op 'Verzenden'.

  Benieuwd naar de kosten voor jouw softwarebehoefte?

  Vul bovenstaand formulier in!

  Bepaal je eigen leaseperiode

  Gespreide betaling van een waardevolle investering.

  Geheel op maat gemaakt

  De applicatie wordt volledig op jouw wensen afgestemd.

  Software koppelen

  Integreer andere software pakketten in één applicatie.

  Kies voor zekerheid

  Een gecertificeerde software-partner en vast bedrag per maand.

  Alles voor elkaar voor één vast bedrag per maand!

  Alles onder één dak bij een gecertificeerde, betrouwbare en ervaren softwarepartner.

  Samen bouwen we aan jouw idee

  Maatwerk apps komen het meeste voor. Een maatwerk applicatie is een app die van de grond af moet worden opgebouwd en volledig afgestemd wordt op jouw behoeftes. Dat moet ook wel, want de meeste geniale ideeën zijn juist zo goed omdat ze uniek zijn. Of omdat de makers echt los mochten gaan qua (UX) design. Soms zijn er echter ook voorbeeld-apps die als basis kunnen dienen. Dat kan misschien alweer iets schelen in de kosten.

   

  Hoe dan ook geldt: hoe gangbaarder je (UX) ontwerp en functionaliteiten, des te lager de kosten. Weet je het allemaal nog niet precies? Geen probleem! We hebben een team van ervaren programmeurs die luisteren naar jouw wensen en samen met jou alle stappen doornemen.

  Wat kost een app met gespreide betaling?

  Het kan je zomaar gebeuren: ineens heb je een fantastisch idee voor een app! Maar wat kost een app nu eigenlijk? Wanneer je een applicatie op maat laat maken, kunnen de kosten nogal variëren. Maar wellicht werk je wel in een budget-gestuurde organisatie, heb je niet direct voldoende liquide middelen of ook nog veel andere (opstart)kosten. Dan zou je dus ook software kunnen leasen!

   

  In de leaseovereenkomst worden alle kosten verwerkt: de ontwikkeling, het onderhoud, hosting en eventuele externe kosten. We verspreiden álle gemoeide kosten over een tijdsbestek van een aantal jaar. Zo weet je wél precies waar je aan toe bent, maar heb je voor de app-ontwikkeling geen enorme uitgaven vooraf. Benieuwd naar jouw maandelijkse leasebedrag? Vul dan ons offerteformulier in!

  Zij gingen je voor